COVID-19 виявили у Херсонському Таврійському ліцеї мистецтв

Середа, 9 вересня 2020, 20:53

Заклад іде на карантин.

Джерело: Суспільне з посиланням на директорку закладу Анжеліку Мельник.

Пряма мова: "Наказом по ліцею окремі класи з 10 вересня, згідно з рекомендаціями постанови №50 головного санітарного лікаря України, переводяться на дистанційне навчання у зв'язку з повідомленням лабораторного центру про позитивний результат (на COVID-19, –  ред.) одного з працівників ліцею".

Деталі: Де саме та коли викладачка могла інфікуватись на COVID-19, наразі невідомо. Кількість учнів та робітників, які контактували з інфікованою, Мельник не уточнила, посилаючись на конфіденційність цієї інформації. Проте запевнила, що усі вони пройдуть тестування на виявлення коронавірусної інфекції.

За словами директорки ліцею, 9 вересня у закладі були перевірки - жодних порушень не виявлено: "У нас була перевірка – нема жодного зауваження. Усіх норм дотримано. У нас перевірили документи, стан закладу, дотримання санітарно-епідеміологічних заходів. Ми усього дотримуємось".

Передісторія: Станом на вечір 9 вересня на Херсонщині зафіксовано 20 нових випадків коронавірусу, серед яких одна дитина. Стан хворих задовільний, 17 осіб перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом. Стан середньої важкості у трьох осіб, їх госпіталізовано до медичних закладів.

Загалом з початку пандемії інфікувалися на вірус 558 жителів області.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: