Чому пандемія COVID-19 — це не релігія, а реальна загроза?

Валерія ІвановаВалерія Іванова
Понеділок, 3 серпня 2020, 12:49

Твердження: Коронавірус це нова релігія XXI сторіччя. 

Деталі: У соціальних мережах користувачі поширюють інформацію, що пандемія COVID-19 стала новою релігією XXI сторіччя. 

Автори дописів запевняють, що священики цієї релігії — це керівництво ВООЗ, політики, державні ЗМІ та частина медиків; інквізиція — це правоохоронні органи, які карають тих, хто не носить медичну маску, а отже "не вірять у епідемію"; віруючі — це та частина населення, яка вірить у пандемію коронавірусу. 

"Віруючі", за словами творців фейків, "готові чинити насильство до незгодних. Бити, вбивати їх. Відвозити у пустелю або табори. Або заразити їх "ковідом", щоб вони повірили"

Спростування: Насправді пандемія коронавірусу це не новостворена релігія, а новий вірус, який виник наприкінці 2019-го року внаслідок природної мутації і розповсюдився на велику частину населення. 

Через відсутність вакцини проти нового вірусу а також дієвих способів лікування, у світі вже 18 мільйонів інфікованих і 689 тисяч летальних випадків. 

Будь-яка інформація щодо того, що коронавірус був вигаданий людиною для досягнення якоїсь мети, не має жодного реального підтвердження. 

Крім того, жодних закликів від працівників ВООЗ, лікарів і науковців щодо вбивства хворих на коронавірус або транспортування їх до таборів чи пустелі — не існує. 

Навпаки, вакцина та протоколи лікування  розробляються ними для того, аби врятувати якомога більше людських життів. 

Якщо у вас є історія про те, як COVID-19 та карантин змінили ваше життя, напишіть нам листа із темою "Моя історія" на sos.pravda007@gmail.com 



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама:
Олександр Альба: Ми змушені конкурувати з авіакомпаніями, які отримали мільярди держпідтримки під час пандемії 
Командир літака: Незважаючи на драматичний спад в кількості рейсів та об'ємі перевезень, у нас не звільнили нікого з пілотів
Катерина Смирнова: Коли оголосили карантин, моя "фінансова подушка" була у бізнесі, який раптом зупинився
Директорка гімназії: Можна жалкувати про різні скасовані урочистості, але пріоритет здоров'я учнів набагато важливіший
Усі публікації