Львів. У громадському транспорті зможуть перевозити більше 10 людей

Середа, 1 квітня 2020, 23:00

Кількість людей, які одночасно перебувають у громадського транспорту Львова, не має перевищувати половини сидячих місць, а всі пасажири повинні бути в масках. 

Джерело: сайт Львівської міської ради

Деталі: Згідно з рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у великих автобусах зможуть перебувати 15 пасажирів, а в малих — 11. 

В трамваях зможуть їхати від 16 до 29 пасажирів, а в тролейбусах — від 12 до 22, залежно від моделі транспорту.  

Також у Львові заборонили вхід до торговельних залів, громадського транспорту, закладів охорони здоров’я, заправних станцій без масок. 

Крім цього, в місті заборонено користуватися дитячими майданчиками, а на спортивних майданчиках може перебувати лише одна людина. 

Містянам рекомендують не виходити з дому без посвідчення особи. 

Торговим закладам влада Львова рекомендує до 6 квітня забезпечити можливість безготівкового розрахунку, а ринкам до 30 квітня. 

30 березня міський голова Львова видав розпорядження, згідно з яким медичні працівники, які працюють і будуть працювати з тими людьми, які мають підозру на коронавірус, отримуватимуть щомісяця доплату по 10 тисяч гривень. 

Передісторія: 

  • Станом на 20.00 1 квітня в Україні загалом підтвердили 669 випадків зараження коронавірусом Covid-19, з них 17 випадків – летальні, 10 людей одужали.
  • У Львівській області кількість підтверджених випадків зараження 7, одна особа одужала. 



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: