Рівне. Філія Суспільного іде на карантин

Вівторок, 12 травня 2020, 08:51

У Рівному коронавірус виявили у кількох співробітників місцевої філії Суспільного. Від сьогодні мовник переходить на дистанційний режим роботи.

Джерело: Сайт Рівненської філії Суспільного.

Пряма мова менеджерки Людмили Хоми: "Основне завдання нашої команди зараз - не розширювати коло контактних осіб і зберегти здоров’я працівників мовника. Самоізоляція для нас — вимушений відповідальний крок. Незважаючи на всі запроваджені на філії заходи, ніхто не є захищеним на 100%. Усі ми зараз підтримуємо наших колег, що якісно працювали і дотримувалися всіх вимог".

Деталі: Через спалах коронавірусу в приміщеннях телеканалу провели дезінфекцію. Усі колеги, які контактували з інфікованими працівниками, перебувають на самоізоляції

Як повідомив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай, команда продовжить роботу в дистанційному режимі на усіх платформах. Про актуальні новини Рівненщини повідомлятимуть рухомим рядком в ефірі телеканалу, вечірніх радіоефірах та на сторінках у соціальних мережах.


Передісторія: Як повідомляє УНН з посиланням на голову Рівненської ОДА Віталія Коваля, станом на ранок 12 травня на Рівненщині зафіксовано 1021 випадків COVID-19. 23 пацієнти померли, 173 хворих - одужали.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: