Київщина посилює карантин

Субота, 27 червня 2020, 11:08
Фото: РБК-Україна

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією на Київщині, обласна комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення посилити карантинні обмеження. Зокрема, це стосується скорочення часу роботи закладів харчування та проведення масових заходів.

Джерело: Пресслужба Київської ОДА.

Пряма мова: "Тож, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у Київській області ознак для посилення протиепідемічних заходів (показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 становить останні три дні більше 10%), відповідно до подання головного санітарного лікаря області, комісія вирішила:

З сьогоднішнього дня, 26 червня 2020 року, ОБМЕЖИТИ:

– проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) у приміщеннях, встановити максимально допустиму кількість осіб – 10, за умови дотримання епідеміологічних правил;

– час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності скоротити до 22 години".

Деталі: Крім того, комісія вирішила посилити контроль за дотриманням карантинних заходів у громадському транспорті, а також – ринках, закладах торгівлі, харчування та дитячих садках.

Передісторія: Станом на ранок 27 червня у Київській області виявлено 2469 випадків COVID-19. 50 із них – за останню добу.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: