Волинь. Коронавірус виявили у суді

П'ятниця, 10 липня 2020, 13:16

Захворів один із працівників. 

Джерело: Судова влада України.

Пряма мова: "Повідомляємо, що у одного з працівників Володимир-Волинського міського суду Волинської області лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду,  на постійній основі  проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь".

Деталі: Суд рекомендує подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо)  засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі "Електронний суд".

Також в установі просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін або у разі ознак будь-якого вірусного захворювання.

Передісторія: За минулу добу на Закарпатті  виявили 112 нових випадків COVID-19. Загалом з початку пандемії в області зафіксували 3734 інфікування на коронавірус.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: