Херсонщина. Коронавірус виявили на базі відпочинку

П'ятниця, 10 липня 2020, 19:13

У Стрілковому, що на Херсонщині, на базі відпочинку COVID-19 виявили у 26-річного чоловіка.

Джерело: Херсонська ОДА у Фейсбуці.

Пряма мова: "На одній із баз відпочинку у Генічеському районі в селі Стрілковому зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19. Це чоловік 26-ти років.

Його виявлено за результатами планового ПЛР-тестування обслуговуючого персоналу закладів, що надають послуги з розміщення у курортних районах області. Такі заходи реалізуються на виконання протоколу засідання обласної комісії ТЕБ та НС №39 від 30 червня 2020".

Деталі: Хворого в задовільному стані госпіталізували до обласної інфекційної лікарні. Хвороба в пацієнта протікає безсимптомно.

На момент виявлення коронавірусу на базі відпочинку перебувало 165 осіб. Наразі всі ізольовані в закладі та перебувають під наглядом медиків.

"Зараз працюють медпрацівники та здійснюється забір біоматеріалу для проведення ПЛР-дослідження", – йдеться в повідомленні ОДА.

Передісторія: Станом на 10 липня у Херсонській області виявили 203 випадки коронавірусної хвороби. Крім того, в області – 3 летальних випадки. 184 пацієнти побороли недугу, 16 – продовжують лікування.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: