Київщина. Поліція закрила заміський розважальний комплекс

Неділя, 12 липня 2020, 10:56
Фото: Національна поліція

Поліція закрила елітний розважальний комплекс на Обухівщині, в якому порушували карантинні обмеження. У ньому знаходилося понад 500 відвідувачів без засобів індивідуального захисту.

Джерело: Поліція Київщини.

Пряма мова: "Всупереч карантинним обмеженням, розважальний заклад у селищі Козин, що на Обухівщині, продовжив роботу після 22-ї години. Також у цьому закладі персонал та понад пів тисячі відвідувачів знаходились без засобів індивідуального захисту".

Деталі: Поліція не називає заклад, але на опублікованих фото видно, що йдеться про елітний заміський комплекс "Queen Country Club" у Козині.

На адміністратора закладу склали два адміністративних протоколи за порушення карантину.

"Працівники поліції склали два адміністративних протоколи відносно адміністратора нічного клубу за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених чинним законодавством", – йдеться в повідомленні.

Санкція за порушення цієї норми – покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 тисяч до 34 тисячі гривень  і на посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Передісторія: Уночі десятого липня поліція закрила два нічних клуби столиці за порушення карантину. Порушників виявили під час нічних рейдів.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: