Одещина. COVID-19 спалахнув у психлікарні

Понеділок, 13 липня 2020, 21:44

За останні дні встановлено позитивний результат ПЛР-досліджень у одного медичного працівника та семи пацієнтів КНП "Одеська обласна психіатрична лікарня №2" села Олександрівка.

Джерело: Лиманська РДА.

Пряма мова: "За рішенням комісії, всі відділення закладу переведено у режим обсервації терміном на 14 днів. Директор КНП "Одеська обласна психіатрична лікарня №2" має надати районній комісії ТЕБ та НС план заходів щодо попередження розповсюдження хвороби на території закладу, а також забезпечити відповідне лікування хворих. На цей період всі в’їзні ворота та хвіртки мають бути закриті на внутрішні та зовнішні замки. По периметру та біля воріт закладу має бути штатна охорона та встановлено попереджувальні знаки. Також заборонено прохід на територію КНП "Одеська обласна психіатрична лікарня №2" мешканцям гуртожитку, який розташований на межі з цією лікарнею.

Олександрівській сільській раді рекомендовано змінити розташування зупинки біля КНП "Одеська обласна психіатрична лікарня №2" на віддалене місце біля стадіону. Територія зупинки біля лікарні має бути огороджена стрічкою з розміщенням оголошення про зміну її розташування".

Деталі: Відповідно до рішення комісії, буде тимчасово заборонена робота кафе, барів та всіх магазинів, які розташовані поблизу медзакладу, окрім магазину "Точка У" та аптеки. Також на території села Олександрівка буде заборонено відвідування дитячих та спортивних майданчиків. Сільська рада має забезпечити неухильне проведення дезінфекції всіх місць загального користування.

На період проведення карантинних заходів буде закрито місцеву дільницю ветеринарної медицини та амбулаторію. Всі консультації проводитимуться в телефонному режимі.

Також буде забезпечено цілодобове чергування патрульної поліції для контролю за дотриманням режиму обсервації та внутрішнього порядку на території лікарні та в селі  Олександрівка.

Передісторія: Сьогодні також стало відомо про спалах коронавірусу в Одеському обласному управлінні міграційної служби.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: