У Львові відкриються дитсадки та готелі

Вівторок, 14 липня 2020, 19:15

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла низку рішень для послаблення карантинних обмежень.

Джерело: Львівська міська рада.

Пряма мова: "Ми прийняли рішення дозволити роботу дошкільних навчальних закладів усіх типів та форм власності з 17 липня. Напередодні нам необхідно провести опитування серед батьків, щоб розуміти, яка очікувана кількість дітей може відвідувати садочки, та завезти продукти харчування для дітей.

Також ми дозволили роботу інклюзивно-ресурсних центрів Львова для проведення корекційної та психологічної допомоги, необхідної для дітей. Ми пропонуємо відкрити їх з 15 липня.

Крім того, було прийняте рішення з 15 липня дозволити роботу закладам, які пропонують свої послуги із розміщення.

Ми внесли зміни до рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС в частині того, що не дозволено: далі забороняється відвідування місць громадського перебування і громадського транспорту без масок та посвідчення особи, проведення різних заходів в кількості більше ніж 10 осіб, проведення діяльності закладів громадського харчування з 23.00 до 7.00".

Деталі: Також на засіданні комісії було прийнято рішення щодо початку роботи лабораторного підрозділу Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на базі лабораторії Держпродспоживслужби. 

"Перш ніж приймати це рішення, відбулось чимало робочих нарад щодо розгортання такої діяльності на їх базі, де не вистачає спеціалістів. Ми відбирали людей, лаборантів, вірусологів для того, щоб забезпечити роботу і покращити швидкість проведення ПЛР-тестувань", — розповіла Галина Слічна, очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

Передісторія: Станом на ранок у Львові та на Львівщині підтверджено 7254 випадки інфікування коронавірусом, з них 188 — летальні. За вчорашню добу лабораторні центри провели 1233 ПЛР-тести, з яких 147 — позитивні. У тому числі 68 — у.львів`ян.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: