Суд на Вінниччині пішов на карантин через COVID-19

Субота, 18 липня 2020, 13:23

На коронавірус захворів працівник установи.

Джерело: Видання "Калинівка City" з посиланням на лікарку-епідеміологиню Калинівського міжрайонного відділення Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ Марію Чернегу.

Пряма мова: "Так, у одного працівника Калинівського районного суду підтверджено захворювання на коронавірус. Працівники суду пройшли обстеження на COVID-19. 17 липня, наші працівники провели дезінфекцію приміщення суду".

Деталі: За словами керівника апарату суду, прес-секретаря Анатолія Дударя, позитивні результати тесту працівник суду отримав лише вчора. До цього він перебував на самоізоляції.

"На сьогоднішній день усі працівники суду перебувають на самоізоляції, ми пройшли обстеження та чекаємо результатів ПРЛ-тестів. Незважаючи на всі обставини, районний суд не припиняє здійснення судочинства. Учасники судових засідань, участь яких не є обов’язковою, можуть звертатись до суду електронною поштою, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштовим зв’язком, електронною поштою із заявами про розгляд справ у їхній відсутності".

Передісторія: Коронавірус виявили також у суді на Волині.  



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: