У Івано-Франківську продавчиня має сплатити 17 тисяч гривень за торгівлю без рукавичок

Вівторок, 7 липня 2020, 18:15
Фото з сайту report.if.ua

Івано-Франківський міський суд визнав винною у порушенні карантинних правил жінку, яка торгувала продуктами на вулиці Стуса.

Джерело: Видання "KURS".

Пряма мова: "Ще 6 квітня правоохоронці склали на жінку протокол за порушення правил карантину: вона здійснювала продаж продуктів харчування без латексних чи поліетиленових рукавиць.

Жінка кілька разів не з’являлася на судові засідання, хоча була повідомлена про час та місце розгляду справи. На останнє засідання її адвокат подав на електронну адресу суду клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку з його участю в розгляді іншої справи у Рахівському районному суді Закарпатської області.

Втім, суд вирішив, що це клопотання задоволенню не підлягає, оскільки судовий розгляд справи вже неодноразово відкладався".

Деталі: Суд вирішив, що продавчиня та її захисник зловживали правом на відкладення розгляду справи та затягували строки розгляду з метою уникнення відповідальності.

Тож, дослідивши матеріали справи, суддя притягнула жінку до адміністративної відповідальності. Вона має сплатити 17 000 грн штрафу.

Передісторія: На Буковині жінці присудили 34 000 гривень штрафу за продаж кави під час карантину. 



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: