У Чернівцях мітингують підприємці

Вівторок, 25 серпня 2020, 11:10

Вони виступають проти "червоних" карантинних обмежень.

Джерело: УКРІНФОРМ з місця подій. 

Пряма мова: "Ми вимагаємо, щоб нас не позбавляли наших конституційних прав, зокрема права на працю, на зайняття підприємницькою діяльністю. Нещодавно спілкувався із працівниками Центру зайнятості, вони сказали, що наразі не передбачена компенсація підприємцям, якщо нас знову закриють на карантин. Тому сьогодні усі підприємці Калинівського ринку приступили до роботи. Звичайно, із дотриманням усіх протиепідемічних заходів, але ми працюємо".

Деталі: Під Ратушу прийшли близько тисячі підприємців, рестораторів, працівників ТРЦ, магазинів, салонів краси та ін. з вимогою дозволити їм працювати в умовах карантину.

Люди тримають у руках плакати: "Чим Чернівці гірші за Тернопіль, Луцьк, Львів?", "Хто буде платити за наші рахунки?", "Ми не раби!", "Ми хочемо займатися спортом" тощо. 

Автомобілі, що проїжджають біля Центральної площі, сигналять на підтримку протестувальників.

Фото: Віталій Олійник, Укрінформ
Фото: Віталій Олійник, Укрінформ

Передісторія: Чернівці увійшли до "червоної" зони 20 серпня, згідно з рішенням Держкомісії з питань ТЕБ та НС. "Червона зона" – це заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, закриття ресторанів, ТРЦ тощо.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: