Хмельниччина. Коронавірус спалахнув у Національній Академії Прикордонної Служби України імені Богдана Хмельницького

Понеділок, 7 вересня 2020, 20:27

Наразі там десять хворих.

Джерело: Хмельницька ОДА.

Пряма мова: "Десять випадків захворювання в Національній академії ДПСУ імені Богдана Хмельницького. Це п`ять працівників, в тому числі медичних, чотири військовослужбовці, один курсант, ізольовані на території закладу, лікуються амбулаторно.  Встановлено коло контактних осіб, кількість – 120 чоловік, проводиться тестування".

Деталі:   Також ОДА повідомляє, що серед випадків COVID-19, які викликають найбільше занепокоєння, є два інфікування працівників Хмельницької обласної лікарні – в ортопедичному відділенні та харчоблоці, одне – у працівника геріатричного закладу у Базалії. У 36 підопічних та 26 працівників сьогодні взято матеріал для ПЛР-аналізу.

На коронавірус захворіли також шість футболістів команди "Епіцентр", один працівник "Електротрансу" та два працівники податкових органів.

Передісторія: За вихідні на Хмельниччині зареєстровано 233 нові випадки захворювання на COVID-19, 61 випадок одужання та чотири летальних випадки. За минулу добу виявлено 36 нових випадків та дев`ять одужань, а також одну смерть – в Ізяславській ЦРЛ помер чоловік, 1935 р.н.

Загалом в області зареєстровано 3318 випадків хвороби. 1615 осіб перебувають на лікуванні, з них 416 – на стаціонарі, 1199 лікуються амбулаторно. Розгорнуто 871 ліжкомісце для надання стаціонарної допомоги хворим з COVID-19.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: