Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня: реанімація заповнена, задіяні всі ШВЛ

Понеділок, 7 вересня 2020, 21:06

Про ситуацію у медзакладі розповіла лікарка.

Джерело: Facebook-сторінка лікарки-анестезіологині та реаніматологині Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні  Іванни Дидик.

Пряма мова: "Професія лікаря, а реаніматолога особливо, вимагає бути максимально гуманним та володіти високим рівнем емпатії. Отож, передаю найлюдяніший і співчутливий привіт усім скептикам, прибічникам теорії всесвітньої змови і просто невіруючим в коронавірус. Всім, хто носить маски на підборідді, під носом, в кишені  або ж взагалі не носить. Всім, хто збирається на гучне двухсотосібне весілля (бо як таке дійство пропустити) чи інше масове збіговисько. Всім, хто не розуміє, що таке соціальна дистанція і антисептик для рук. Так от. Місць в реанімаційному відділенні немає. Всі апарати ШВЛ зайняті. Думайте, панове. Якщо не про інших, то хоча б про себе".

Деталі: Також Іванна Дидик зазначила, що почувається втомленою. На питання користувачів щодо наявності захисту в медзакладі, лікарка прокоментувала, що він "найповніший".

Передісторія: За минулу добу на Прикарпатті коронавірус діагностували 161 особі. Усього в області вже  10 348 інфікованих мешканців. 



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: