Волинь. Через COVID-19 частина "Суспільного" працюватиме дистанційно

Середа, 9 вересня 2020, 14:36

Через коронавірус в одного з працівників Волинської філії "Суспільного", медіа змінює режим роботи.

Джерело: Корпоративний сайт "Суспільного".

Пряма мова менеджерки Волинської філії "Суспільного" Людмили Гетманчук: "Від початку пандемії адміністрація подбала про посилені заходи безпеки. У двох будівлях філії систематично проводять кварцування й хлорування. Усіх працівників забезпечено засобами індивідуального захисту й дезінфекції. Досі вдавалося уникнути інфікування, але вірус непередбачуваний і підступний, тож нині маємо підтверджений випадок захворювання. Інфікований працівник на лікарняному. Контактні особи на самоізоляції. Телевізійний ньюзрум перевели на дистанційний формат роботи. Відповідні служби терміново проведуть повну дезінфекцію приміщень".

Пряма мова продюсера філії Костянтина Лоцмана: "До 22 вересня маємо новий алгоритм роботи філії. Зокрема, не виходитимуть в ефір телевізійні новини, натомість готуватимемо рухомий рядок про основні події краю та короткий інформаційний випуск на радіо. Діджитал переходить на дистанційну форму роботи. В ефірі залишаються: телевізійна програма "Тема дня" й радіопрограми "Ранковий навігатор" та "Радіодень". Протягом двох тижнів ефіри будуть без гостей у студії. Спілкування зі спікерами відбуватиметься за допомогою телефонного зв’язку, а також скайпом".

Деталі: Усі новинарі філії тимчасово працюватимуть дистанційно.

Передісторія: За минулу добу на Волині коронавірус підтвердився у 72 осіб. Станом на 9 вересня в області вірус виявили у 6015 осіб.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: