Київщина. Вісім шкіл області переведені на дистанційну освіту

Середа, 9 вересня 2020, 15:51

У Київській області у 19 навчальних закладах середньої освіти виявили випадки коронавірусної інфекції.

Джерело: Пресслужба Київської ОДА.

Пряма мова голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна: "У зв‘язку з підтвердженими випадками коронавірусу 8 шкіл Київської області повністю переведені на дистанційну роботу. Це Васильківські школи №1 та №2;  Ірпінська школа № 15, у Васильківському р-ні Застугнянська школа; у Переяслав-Хмельницькому районі дві школи: Світанківське навчально-виховне об’єднання та Хоцьківська школа. В Фурсівській об’єднаній громаді на дистанційне навчання переведена Пищиківська школа і в Барищівській ОТГ – Сезенківський навчально-виховний комплекс".

Деталі: У школах та дитсадках області хворобу виявлено як в учнів, так і в педагогів.

В 11 навчальних закладах на дистанційне навчання переведено деякі класи. Тож загалом 2405 учнів та вчителів навчаються дистанційно.

"Крім шкіл в області в умовах адаптивного карантину працює 659 закладів дошкільної освіти, які відвідує 33166 дітей. У зв’язку з захворюванням на СОVID-19 закрито на карантин 4 дитсадки. 2 у м. Переяславі, 1 у м. Білій Церкві, 1 у с. Плесецьке Васильківського району. Особи, які контактували з хворими проходять тести ПЛР", – йдеться в повідомленні.

У всіх закладах, де виявили інфекцію, проведено дезінфекцію приміщень. Контактних працівників попередили про необхідність дотримання режиму самоізоляції.

Передісторія: На коронавірус захворіла вихователька дитячого садка у Броварах.



powered by lun.ua
Реклама:
Реклама: